divendres, 25 de maig del 2018

CROSS ESCOLAR 2018

Preparats , llestos........jaaaaaaaa

 Els millors equips de tercer!!!





dimarts, 8 de maig del 2018

LES DIVISIONS DE DUES XIFRES!

Hola òlibes i falcons!!

A continuació us adjuntem un vídeo molt clar i visual que us ajudarà a realitzar amb èxit les divisions de dues xifres. Som-hi!


dimecres, 2 de maig del 2018

ELS MOSSOS D'ESQUADRA VENEN A PARLAR DE LA TECNOLOGIA!


El dimecres 18 d’abril de 2018, a les 15:30, vam anar al teatre de l'escola, la classe de 4tA i el dijous ho van fer 4tB amb els pares i mares que volguessin. Hi havia un mosso d’esqudra posant un video que tractava sobre una noia que s’estava maquillant i surtien uns zombies que anaven amb el mòbil. Semblava una “Revelio zombie tecnologia”. La noia tenia por i nomes era ella qui estava sense mòvil.

El mosso va explicar que si algun nen o nena tenia mòbil hauria d’estar vigilat pel pare o la mare. I també de l'ús que fan de les xarxes socials, tot i que en aquestes edats no és aconsellable. 

També ens va dir que els jocs han  canviat moltíssim. Abans els nens i nenes jugaven a fora de casa sense tecnologia però ara ens quedem tancats o tancades a casa mirant el mòbil. També cal vigilar les càmeres dels ordinadors, ja que per molt que ens pensem que estan apagades, ens poden estar gravant!

Tampoc ens han de deixar que juguem a jocs molt violents ni veure vídeos on es diguin paraulotes. Hem de veure vídeos més adequats. I tampoc deixeu que ens fem un canal de youtube!

El futur dels nens i nenes està en les vostres mans!!! Us deixem el vídeo dels zombis que ens va mostrar el mosso d'esquadra. 



Escrit per: Júlia Palomo 4t A