diumenge, 31 de març del 2019

Vídeos sobre L'UNIVERS (Medi 3r.)

Si et ve de gust tornar a veure els vídeos que hem utilitzat a les classes de Medi sobre L'UNIVERS, els trobaràs a continuació. Gaudeix-los!












divendres, 29 de març del 2019

ANEM AL CAMP D'APRENENTATGE DE CAN SANTOI

El passat 19 i 20 de març, els alumnes de 4t vam anar al camp d'aprenentatge de Can Santoi per descobrir el magnífic ecosistema de la riera de Vallvidrera. Ens ho vam passar pipa i vam descobrir molts animals que hi viuen i com funciona una lupa binocular. A més a més, vam poder conèixer l'estat de l'aigua de la riera que per desgràcia no és gaire bo. Entre tots, haurem de pensar què podem fer per millorar l'estat dels nostres ecosistemes. Per això seguirem treballant a classe!

Us adjuntem la publicació que ha fet Can Santoi de la nostra visita al seu camp d'aprenentatge. Esperem que us agradi!





dimecres, 13 de març del 2019

Visitem el CosmoCaixa!


El passat dilluns 11 de març, les classes de 3r. vam visitar el CosmoCaixa. En aquest museu de la ciència vam poder aprendre moltes coses sobre l'univers, que és el tema que estem treballant ara a les classes de Medi.

Per això, vam poder gaudir del Planetari Bombolla, on vam aprendre molt sobre els planetes gràcies a una maqueta molt gran i de les constel·lacions amb la visualització de les estrelles dins la cúpula i també al sostre del planetari. Va ser increïble!

També ens va donar temps de veure en funcionament el pèndol de Foucault, el mur geològic, l'exposició temporal "Tintín i la Lluna" i l'impressionant Bosc Inundat! Ens ho vam passar molt bé!



Planetari Bombolla:









Pèndol de Foucault:




Bosc Inundat






Classe de 3r.A


Classe de 3r.B: