dijous, 20 de juny del 2019

LA MEVA EXPERIÈNCIA DEL CURS DE 4t

Quart m'ha agradat molt perquè tinc una classe molt amable. De vegades xerren però treuen bones notes majoritàriament. Alguns els hi costa aprendre més que d'altres però al final s'esforcen i ho aconsegueixen. A classe som taules de quatre persones (nens i nenes). Ens agraden les excursions i en especial les colònies. Ens ho vam passar molt bé. Jo he après moltes coses i a relacionar-me amb més gent. El meu professor es diu Júnior i és molt divertit!


Escrit per: Noel Rodríguez

COM HA SIGUT EL CURS DE 4tA


Benvolgudes famílies:

El curs de 4t ha sigut una experiència molt bonica, hem après a ser millors persones amb els companys/es i amb la Xènia. Amb les coses que ha fet la Xènia hem après a esforçar-nos, estudiar,  fer sempre els deures... Vulguis o no la mestra i els companys/es ens han ensenyat més coses de les que sabíem.

Tots els alumnes hem tingut sort de tenir una mestra com la Xènia que ha tingut paciència, és comprensiva, és bona... i les explicacions de deures, exàmens, exercicis... han sigut clares.

La convivència amb els companys/es ha sigut bona. Les sortides han sigut molt divertides i hem après molt d’elles. 

Esperem que no perdem l’amistat. Com aquest curs no hi ha cap!

Que tingueu unes bones vacances!


Escrit per: Edward, Carla, Imran i Ainhoa




dilluns, 3 de juny del 2019

L'EXTRAORDINÀRIA EXCURSIÓ A LES TERMES ROMANES!

El dia 23/05/19 tots els alumnes de 4tA i 4tB vam anar d’excursió a les termes romanes. Vam anar caminant. El material que van portar era: una motxilla amb un llapis i una goma, l´esmorzar i una caixa de sabates o similar. El primer que vam fer va ser treure’ns la motxilla, les jaquetes i la capsa i vam anar a una sala que hi havia un home explicant-nos coses sobre els Ibers i els Romans. Després d´una estona vam baixar al parc. A continuació vam fer 3 proves molt xules 4tA i 4tB ens van dividir. Vam fer un taller d´escriure en una fitxa els nostres noms, cognoms, localitat, jaciment i l´escola en íber. Quan vam acabar la fitxa vam fer un punt de llibre amb el nostre nom en Íber i l’últim que vam fer en el taller va ser una moneda que per davant tenia una noia o un noi que el vam fer perquè els grecs també ho feien amb les seves monedes i per darrere un cavall que significa força. El segon taller consistia en fer una figura de fang amb parelles i l’última era fer farina de dues maneres diferents i ens la podíem emportar! A tots i totes ens va agradar molt!

Escrit per: Carla González 4tA