dijous, 31 d’octubre del 2019

Celebrem la Castanyada


El Cicle Mitjà hem celebrat plegats la Castanyada. La tarda del dimecres dia 30 d'octubre vam anar al parc de la Muntanyeta a berenar fruits de la tardor i a gaudir junts i juntes d'una estona ben esportiva. Vam passar-ho molt bé participant en una gimcana cooperativa









Dijous dia 31 pel matí, les classes de 3r. van rebre la visita de les castanyeres. Va ser tota una sorpresa perquè ningú no s'ho esperava! Vam riure molt i ens vam endur de regal un "comecocos" molt original. 




Més tard, vam rebre els diplomes per haver participat en l'exposició de manualitats fetes amb fruits de la tardor.

 3r. A

3r. B


4t .A

4t. B

Mireu quines manualitats tan boniques! Realment són molt originals! 








I per acabar la jornada, tarda de cinema al teatre de l'escola! Sense cap mena de dubtes, ha estat una Castanyada fantàstica! 





divendres, 25 d’octubre del 2019

Racons de Matemàtiques


Els grups del Cicle Mitjà ençà fa unes setmanes que hem començat a realitzar les sessions de Racons de Matemàtiques. Aquestes classes agraden molt als infants perquè permeten aprendre d'una forma més lúdica. Per exemple, amb el racó d'Enfonsar la flota treballem les coordenades i la ubicació en l'espai; amb el Tàngram aprenem geometria; amb els taps i les targetes repassem les Taules de Multiplicar...  A mesura que avancem amb els continguts de l'àrea de Matemàtiques anirem renovant els racons.












Sortida al Zoo de Barcelona (3r.)


El passat dijous 24 d'octubre, les classes de 3r. vam visitar el Zoo de Barcelona. Va ser un dia fantàstic! No només vam observar els animals en les seves diferents instal·lacions, sinó que també vam realitzar un taller sobre com s'alimenten. A més a més, vam tenir l'oportunitat d'aprendre encara molt més amb les explicacions de l'Esperanza, una biòloga que treballa al Zoo. De ben segur que hi tornarem ben aviat! 













dimarts, 8 d’octubre del 2019

Vídeos dels Animals (Medi 3r.)


Ja fa uns dies que estem aprenent sobre els animals a les classes de Medi. Aquest és un tema que ens agrada molt i ben aviat, el dia 24, anirem al Zoo de Barcelona per aprendre'n més coses. Com que a la natura hi ha tants animals, ens centrarem en aquells que són vertebrats (o sigui, que tenen esquelet) i en la seva alimentació (carnívors, herbívors i omnívors)

A continuació us pengem alguns dels vídeos que hem vist a classe. Esperem els vostres comentaris!


El regne animal:


Els animals vertebrats:




Les funcions vitals dels animals (alimentació, relació i reproducció): 



El Zoo de Barcelona:


dilluns, 7 d’octubre del 2019

Festa de la policia local


El passat divendres 4 d'octubre, les classes de 3r. vam anar d'excursió al parc de la Muntanyeta per tal d'assistir a la festa de la policia local. Allà ens vam trobar amb totes les classes de 3r. de totes les escoles de Sant Boi. Erem molta colla! Ja fa molts anys que es realitza aquest esdeveniment i sempre ens hi conviden. El dia escollit es fa coincidir amb la celebració del patró de la policia.

Només arribar ens van convidar a una ampolla d'aigua i una peça de fruita. Un cop asseguts a les grades, va començar l'exhibició de la unitat canina de la guàrdia urbana de Sant Boi i del cos de bombers de la Generalitat. Després vam poder pujar als cotxes patrulla de la policia i donar un tomb. Per acabar, vam conèixer de ben a prop la feina que fan els voluntaris i les voluntàries de Protecció Civil i de la Creu Roja. Va ser una jornada increïble!

I recordeu... en cas d'emergència sempre cal trucar al 112! 


 La classe de 3r.A

La classe de 3r.B

 Exhibició de la unitat canina de la Policia Local de Sant Boi

 En Max seguint les ordres que li donen

 Exhibició del cos de Bombers de la Generalitat


 Volta amb el cotxe patrulla de la Policia Local


 Demostració per part de Protecció Civil


Visita a l'interior d'una ambulància de la Creu Roja