dijous, 5 de novembre del 2020

Les fraccions (Mates 4t.)

A 4t. hem començat a aprendre sobre les fraccions. Us compartim dos vídeos que són molt interessants i entenedors. Ja els hem vist a classe i de ben segur que a les famílies també us agradarà veure'ls! 

Què són i per a què serveixen les fraccions?

Quines parts tenen les fraccions? Com es llegeixen?

dimecres, 4 de novembre del 2020

LET'S PLAY!

Hello 4th graders and families!

We are learning about the parts of the body at class.

would you like to play a game in order to practise some of them? You will need a partner and a die!

Let me explain you the rules:

 

1.- Throw the die.

2.- Look the number and say: "I've got ...." and the pertinent part of the body. (For example: I've got teeth)

3.- Draw the part of the body on a sheet.

4- Let your partner do the same!

Whoever finishes drawing the whole person first wins!

Have fun!

dimarts, 3 de novembre del 2020

Visitem l'exposició "Human Bodies"

El passat dimecres 21 d'octubre, les classes de Cicle Mitjà vam anar d'excursió fins a Barcelona per a visitar l'exposició "Human Bodies: anatomia de la vida". Gràcies a aquesta sortida vam poder observar cossos humans reals. Al principi ens va impressionar una mica, però cal dir que va valdre molt la pena! No tots els dies es poden observar òrgans, teixits, ossos o músculs humans de debò. Ara tenim més clar com funciona el nostre cos i ens hem adonat que realment és molt complexe i sorprenent. Un cop acabada la visita, vam gaudir d'una estona de joc i vam dinar al parc de Joan Miró. Va ser un dia que mai oblidarem! 















Celebrem la Castanyada!

El passat divendres 30 d'octubre, els nens i les nenes del Cicle Mitjà vam celebrar la festa de la Castanyada. Al matí vam anar d'excursió a la Font de Golbes i per la tarda vam veure una pel·lícula a classe. La sortida ens va agradar molt. Va consistir en un passeig molt agradable enmig del bosc i quan vam arribar a la font, vam poder esmorzar i jugar una estona en contacte amb la natura. La tarda de cinema va ser també molt distreta i divertida. Durant la setmana, alguns nens i nenes van portar a l'escola la seva manualitat elaborada amb fruits de la tardor i ho vam aprofitar per a muntar una exposició al passadís del cicle. Mireu quines produccions més boniques i originals!