dijous, 28 d’octubre del 2021

2N BRANQUES TARDORENQUES.

 Salutacions, famílies!

Amb l'arribada de la tardor els arbres de fulla caduca comencen a canviar. Apareixen les primeres fulles groguenques, que aviat s'assecaran i començaran a omplir el terra de colors tardorencs. 

A classe de plàstica, els nens i nenes de 2n han estat representant aquest fenomen natural mitjançant la tècnica de l'assemblatge, fent servir branquetes d'arbre recollides del terra i rotllos de paper higiènic per a la confecció d'una bonica manualitat de tardor.

Premeu a sobre de la imatge si voleu veure més fotografies!

dimarts, 26 d’octubre del 2021

ANEM AL CAIXAFORUM.

Benvolgudes famílies de cicle inicial,

El passat dimecres 20 d'octubre els i les alumnes de primer i segon van anar a Barcelona per gaudir d'una audició musical al CaixaForum. L'audició es titulava "El col·leccionista de paisatges i els hi va encantar! Vam poder gaudir de la música en directe d'un piano, un violí, un violoncel, una flauta travessera i un clarinet. També van veure danses, malabars i ombres xineses. Un veritable gaudi pels nostres ulls i orelles. 

A continuació teniu un recull de fotografies de la jornada. Esperem que us agradin. 


Cliqueu aquí per veure les fotografies. 




divendres, 8 d’octubre del 2021

ANEM AL MONTSENY!

Benvolgudes famílies de primer,

Aquí us volem mostrar un recull de fotografies de la nostra primera sortida aquest curs. Com ja sabeu, estem treballant la tardor i quina millor manera de fer-ho que descobrir el bosc del Montseny en aquesta estació. El viatge d'autocar va ser llarguet però va anar molt bé. Quan vam arribar vam esmorzar i després una monitora ens esperava per fer una ruta circular de dues hores pel Parc Natural del Montseny. El primer que vam descobrir és el significat de Parc Natural i la importància de protegir aquests espais i les normes a seguir quan l'estem visitant. Un cop endinsats en el bosc vam veure plantes verinoses, bolets, alzines, roures, glans, pinyes rosegades per ratolins i esquirols, castanyes i moltes coses més. Vam descobrir d'on prové el suro que tenim a la classe, ja que vam veure alzines sureres i ens van ensenyar fotografies de com extreuen el suro de l'arbre. 

Al finalitzar ens vam emportar un trosset de bosc en un record en forma de paper que ens van regalar. Vam haver de fer un collage amb els diferents colors del bosc a la tardor. Quins artistes!

Ens ho vam passar pipa! Que bonic és el bosc a la tardor!

Cliqueu aquí sobre per veure la resta de fotografies.

dimecres, 6 d’octubre del 2021

LA TARDOR

Els i les alumnes de primer estan treballant la tardor. Quina estació tan bonica!

A l'aula tenim un raconet amb cosetes de la tardor que ells i elles estan portant. Ja tenim un munt de coses: fulles de diferents colors, castanyes, moniato, caqui, glans, pinyes, caragol, nous, cireretes de pastor, etc. I com que estem a primer i estem aprenent a llegir i a escriure hem confeccionat amb plastilina paraules relacionades amb la tardor. Mireu que boniques han quedat! 


Cliqueu a sobre per veure totes les imatges.