divendres, 16 de desembre del 2022

Els patges reials ens visiten!

Aquest matí, els grups de 1r, 2n i 3r hem rebut una visita molt especial. Han vingut fins a l'escola els patges reials per a recollir les nostres cartes per als Reis d'Orient! De cartes, n'hi havia de dues menes: d'individuals i de col·lectives. En les primeres, cadascú ha pogut demanar allò que més li agrada. En les altres, cada classe s'ha posat d'acord per a escollir els seus desitjos. Ens ha fet molta il·lusió rebre als patges i esperem que la nit de Reis ajudin molt a Ses Majestats en el repartiment de tots els regals. A continuació trobareu l'àlbum de fotografies. Ben segur que us encantarà veure'l!

Feu clic a la imatge per accedir a l'àlbum

dimarts, 13 de desembre del 2022

Celebrem el dia dels drets humans amb una sortida al teatre! (3r)

Les classes de 3r i 4t avui dimarts hem anat de sortida al teatre. Cada 10 de desembre es commemora a tot el món el Dia dels Drets Humans amb el propòsit de denunciar que a molts països aquests drets no són respectats. 

Hem vist una funció de "La frontera inesperada" de la companyia Dolça Mar a l'auditori de Can Massallera. Ens ha agradat molt l'obra i hem après que les persones sovint ens trobem davant de reptes i conflictes, però que sempre hem de procurar ser amics i perdonar-nos quan ens hem equivocat. 

Volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sant Boi per haver-nos convidat!

Us deixem un àlbum de fotografies amb unes imatges molt boniques de l'obra i de les classes participants en l'excursió. Esperem que us agradin! Recordeu també que teniu l'opció de comentar aquesta publicació fent clic a la pestanya que trobareu més avall. Esperem les vostres aportacions!

Feu clic a la imatge per accedir a l'àlbum

... I per la tarda més teatre!
L'alumnat de 3r vam gaudir de l'obra "Shrek" protagonitzada per les noies i els nois de l'Institut Camps 
Blancs. Va ser molt divertida!

(Podeu veure les fotografies en l'enllaç anterior)