dijous, 21 de novembre del 2019

Visitem l'Ajuntament i la Ràdio de Sant Boi


Dijous 21 i 28 de novembre, les classes de 3r. A i 3r. B hem visitat l'Ajuntament de Sant Boi i la Ràdio local. Ha estat una excursió fantàstica! La visita a l'Ajuntament ens ha permès conèixer com funciona el govern de la nostra ciutat i, fins i tot, hem pogut simular el funcionament d'un ple municipal tot asseguts a les cadires de l'alcaldessa i dels i les regidors/es. Hem tingut la visita del César, antic mestre de la nostra escola i ara regidor a l'Ajuntament. Ens ha explicat moltes coses interessants i li hem pogut formular un munt de preguntes. Després, hem anat fins a la Ràdio i un cop allà hem visitat les seves noves instal·lacions. Per últim, ha arribat el moment més esperat: hem pogut participar en directe al programa "Dies de Ràdio". Mai ho oblidarem!

Fotografies del grup de 3r. A: 








   


Fotografies del grup de 3r. B: 









dijous, 7 de novembre del 2019

Consell d'infants

EL CONSELL D' INFANTS

Els nens/es 4t de l'escola Amat  Verdú van anar a triar el conseller/a del Consell  d'Infants. 

El passat dilluns, 28 d' octubre, els nens/es de l'escola Amat Verdú van anar a escollir el seu representant del Consell d´Infants .Van haber 10 candidats ,i tots van fer campanya.Ens van explicar com es votava,i finalment van fer les votacions.
Els candidats: Hamza, Alba, Mara, Yareimis, Aya, Emma, Paula, Helena, Jordi, i Ònia.
Finalment va sortir en Jordi de conseller i l'Emma de suplent.


Notícia redactada pels alumnes de 4t: Alba, Yuying, Jordi i Aya Agharbi.


 Clica aquí per veure més imatges



dimarts, 5 de novembre del 2019

SORTIDA A MERCABARNA

El passat, 5 de novembre , els nens de 4t vàrem visitar el Mercabarna .Primer , ens van explicar el recorregut i el que fariem .Desprès ens van separar per classes (4tA i 4tB).Vàrem baixar a veure la maqueta del Mercabarna , allà estava els del programa CataCrack que ens van grabar a 4tA.Varem fer un taller de tastar fruites i verdures.Més tard vàrem anar a un magatzem de patates hi ha cadascú ens van donar una bossa de patates .Desprès vàrem dinar i seguidament  vàrem fer una activitat de reciclatge .Finalment vàrem tornar a l'escola.

Escrit per Aina Sos ( alumne de 4tA)


Clica aqui ver veure més fotos