dimarts, 6 de setembre del 2022

Tornem a l'escola!

Les vacances d'estiu s'han acabat... i de nou tornem al nostre col·legi! Us donem la benvinguda a tots i totes al curs 2022-2023!

Enguany hem començat les classes una setmana abans de l'habitual, però els nervis i la il·lusió han estat els de sempre. Ens hem retrobat amb les nostres companyes i companys, a qui feia mesos que no vèiem. El primer dia ha estat ben especial perquè en el cas de 1r hem passat a Primària i en el de 3r s'han barrejat els grups. Els més petits del cicle dels mitjans continuaran un curs més amb la Sònia i també treballaran amb la Virginia, a qui veieu en aquesta fotografia. La classe de 2n manté a la Xènia de tutora, qui ja ho va ser el curs passat. Les classes de 3r són noves, tant pel que fa a les nenes i els nens com per a les seves mestres, la Sandra i la Judith. El cicle dels mitjans ja està a punt per aprendre un munt!

Ben segur que aquest serà un curs increïble, en el qual ja hem deixat enrere la pandèmia de la covid i totes les mesures preventives que tanta nosa ens provocaven. A continuació podeu veure un recull d'imatges que resumeixen molt bé com ha estat aquest retorn tan esperat. Esperem que us agradin!

Feu clic a la imatge per tal d'accedir a l'àlbum de fotografies

3 comentaris: