dissabte, 7 de desembre del 2019

Dissecció d'un peix

Com a cloenda del projecte dels animals, les classes de 3r. hem fet la dissecció d'una truita. Ha estat realment molt interessant perquè així hem pogut veure'n de ben a prop les seves parts, tant externes com internes. Amb l'ajut de lupes i d'una lupa binocular, hem observat com és la formació d'escates en la pell del peix. Després, amb tisores i pinces, hem procedit a la dissecció, per tal d'observar i d'extreure'n els òrgans interns (intestins, cor, fetge...) i externs (ulls). Al principi ens feia una mica d'angúnia, però a poc a poc hem agafat confiança i hem aconseguit fer-ho sols i soles. Ha estat una bona forma de conèixer un animal vertebrat per fora i per dintre!













dilluns, 2 de desembre del 2019

Conferències del Pablo de 6è.B

Els dies 2 i 16 de desembre, a l'hora de Projecte, en Pablo de 6è.B ha vingut a les classes de 3r. a fer-nos una presentació sobre els estels fugaços i les nebuloses, ja que aquests són els noms de les nostres classes. Aquesta activitat l'hem realitzat com a cloenda del projecte del nom de la classe i ha estat una experiència magnífica. En Pablo ens ha explicat moltes coses i ha sabut contestar a totes les nostres preguntes. Ha estat tota una sort tenir-lo a classe. Ho has fet molt bé, Pablo! Gràcies a tu ara sabem més coses sobre els estels fugaços i les nebuloses!








dijous, 21 de novembre del 2019

Visitem l'Ajuntament i la Ràdio de Sant Boi


Dijous 21 i 28 de novembre, les classes de 3r. A i 3r. B hem visitat l'Ajuntament de Sant Boi i la Ràdio local. Ha estat una excursió fantàstica! La visita a l'Ajuntament ens ha permès conèixer com funciona el govern de la nostra ciutat i, fins i tot, hem pogut simular el funcionament d'un ple municipal tot asseguts a les cadires de l'alcaldessa i dels i les regidors/es. Hem tingut la visita del César, antic mestre de la nostra escola i ara regidor a l'Ajuntament. Ens ha explicat moltes coses interessants i li hem pogut formular un munt de preguntes. Després, hem anat fins a la Ràdio i un cop allà hem visitat les seves noves instal·lacions. Per últim, ha arribat el moment més esperat: hem pogut participar en directe al programa "Dies de Ràdio". Mai ho oblidarem!

Fotografies del grup de 3r. A: 








   


Fotografies del grup de 3r. B: 









dijous, 7 de novembre del 2019

Consell d'infants

EL CONSELL D' INFANTS

Els nens/es 4t de l'escola Amat  Verdú van anar a triar el conseller/a del Consell  d'Infants. 

El passat dilluns, 28 d' octubre, els nens/es de l'escola Amat Verdú van anar a escollir el seu representant del Consell d´Infants .Van haber 10 candidats ,i tots van fer campanya.Ens van explicar com es votava,i finalment van fer les votacions.
Els candidats: Hamza, Alba, Mara, Yareimis, Aya, Emma, Paula, Helena, Jordi, i Ònia.
Finalment va sortir en Jordi de conseller i l'Emma de suplent.


Notícia redactada pels alumnes de 4t: Alba, Yuying, Jordi i Aya Agharbi.


 Clica aquí per veure més imatges



dimarts, 5 de novembre del 2019

SORTIDA A MERCABARNA

El passat, 5 de novembre , els nens de 4t vàrem visitar el Mercabarna .Primer , ens van explicar el recorregut i el que fariem .Desprès ens van separar per classes (4tA i 4tB).Vàrem baixar a veure la maqueta del Mercabarna , allà estava els del programa CataCrack que ens van grabar a 4tA.Varem fer un taller de tastar fruites i verdures.Més tard vàrem anar a un magatzem de patates hi ha cadascú ens van donar una bossa de patates .Desprès vàrem dinar i seguidament  vàrem fer una activitat de reciclatge .Finalment vàrem tornar a l'escola.

Escrit per Aina Sos ( alumne de 4tA)


Clica aqui ver veure més fotos




dijous, 31 d’octubre del 2019

Celebrem la Castanyada


El Cicle Mitjà hem celebrat plegats la Castanyada. La tarda del dimecres dia 30 d'octubre vam anar al parc de la Muntanyeta a berenar fruits de la tardor i a gaudir junts i juntes d'una estona ben esportiva. Vam passar-ho molt bé participant en una gimcana cooperativa









Dijous dia 31 pel matí, les classes de 3r. van rebre la visita de les castanyeres. Va ser tota una sorpresa perquè ningú no s'ho esperava! Vam riure molt i ens vam endur de regal un "comecocos" molt original. 




Més tard, vam rebre els diplomes per haver participat en l'exposició de manualitats fetes amb fruits de la tardor.

 3r. A

3r. B


4t .A

4t. B

Mireu quines manualitats tan boniques! Realment són molt originals! 








I per acabar la jornada, tarda de cinema al teatre de l'escola! Sense cap mena de dubtes, ha estat una Castanyada fantàstica!