dilluns, 2 de desembre del 2019

Conferències del Pablo de 6è.B

Els dies 2 i 16 de desembre, a l'hora de Projecte, en Pablo de 6è.B ha vingut a les classes de 3r. a fer-nos una presentació sobre els estels fugaços i les nebuloses, ja que aquests són els noms de les nostres classes. Aquesta activitat l'hem realitzat com a cloenda del projecte del nom de la classe i ha estat una experiència magnífica. En Pablo ens ha explicat moltes coses i ha sabut contestar a totes les nostres preguntes. Ha estat tota una sort tenir-lo a classe. Ho has fet molt bé, Pablo! Gràcies a tu ara sabem més coses sobre els estels fugaços i les nebuloses!








7 comentaris:

  1. E vist las fotos i Man agradat molt

    ResponElimina
  2. El Pablo sap tot d'estels fugaços
    Es el millor alumne del mon

    ResponElimina
  3. Pablo, moltes gràcies per haver vingut a 3r.A a ensenyar-nos tantes coses! Amb tu hem après molt sobre els estels fugaços. Has fet una exposició excel·lent. Segueix així de bé! Jordi (3r.A)

    ResponElimina
  4. e vist les fotos i man agradat totes

    ResponElimina
  5. Hola Pablo soc l´Aitor em va agradar molt quan vas venir a la classe.Vaig aprendre moltes coses sobre els estels fogaços ets un crac.

    ResponElimina
  6. Hola companys, soc el Pablo. Moltes gràcies pels vostres comentaris. A mi també m'ha agradat molt compartir aquesta experiència amb vosaltres. Gràcies per la vostra atenció.

    ResponElimina