dimecres, 15 d’abril del 2020

El nostre viatge imaginari...

Hola a tothom, 

Esperem que us trobeu bé de salut i que encara no hagueu perdut la paciència després d'un mes tancats a casa... Ara, més que mai, hem de ser forts i fortes per vèncer a aquest virus. 

En el nostre viatge imaginari d'aquestes vacances, l'Oriol Rodríguez, l'Oriol Espartero i la Nadia Bouchafrati s'han traslladat fins a Austràlia. La Lucía Puig ha escollit Cuba, la Martina Soldevilla s'ha decidit per París, la Nadia Muñoz per Londres i la Martina Galán per França. L'Aitor Parés ha triat Canadà, l'Èric Artés s'ha decantat per la Xina, la Gala Roldán per Hawaii i la Laia Martínez per Nova York. L'Aleix Carballar i l'Enric García han coincidit viatjant fins a Itàlia. En tots els casos, heu escollit uns indrets meravellosos.  La nostra enhorabona. Les feines són fantàstiques. 

Animeu-vos a fer-nos arribar les vostres tasques. L'adreça és amatverdu3r@gmail.com

Salutacions,

Cristina Lobón i Jordi Mateu



Oriol Rodríguez
Oriol Rodríguez
Lucía Puig
Martina Soldevilla
Nadia Muñoz
Oriol Espartero
Martina Galán
Aitor Parés
Aitor Parés
Èric Artés
Aleix Carballar
Aleix Carballar
Enric García
Nadia Bouchafrati
Nadia Bouchafrati
Gala Roldán
Gala Roldán
Gala Roldán
Gala Roldán
Gala Roldán
Laia Martínez

dimarts, 14 d’abril del 2020

Salutacions des de casa

Hola a tothom,

La Lucía de 3r.A i el seu germà Liam de P4 ens envien salutacions des de casa. També ens han fet arribar les seves imatges l'Aitorla Martina i l'Enric de 3r.A i la Yael de 3r.B. Moltes gràcies per les vostres aportacions.

Animeu-vos a compartir les vostres fotografies. Podeu enviar-les al correu elctrònic de 3r. i les penjarem en aquesta entrada del bloc. L'adreça és amatverdu3r@gmail.com


Yael i el seu germà

Yael

Aitor

Liam

Lucía i Liam

Martina

Enric

dilluns, 13 d’abril del 2020

Vídeo d'Educació Emocional 3r.

Estimats nens i nenes,
Estimades famílies,

GERI'S GAME va guanyar l'Oscar de l'Acadèmia de Hollywood a millor curtmetratge d'animació en els premis de la 70na edició. El director de l'obra és Jan Pinkava. 


Us animem a veure'l i, si voleu, podeu compartir les vostres impressions mitjançant un comentari. Esperem les vostres aportacions. 


Per a poder veure'l, cal que cliqueu a la finestreta on hi diu Disfruta de este vídeo en YouTube. o Mira aquest vídeo a YouTube.

diumenge, 5 d’abril del 2020

AMANTS DE HARRY POTTER

HOLA NENS I NENES!!

COM VA AQUESTA SETMANA SANTA?

SABEM QUE AL NOSTRE CICLE HI HA MOLTS AMANTS DE HARRY POTTER, HI HA GRANS LECTORS I VERITBLES FANS,  AIXÍ QUE LA VOSTRA MESTRA LAURA EM VA PASSAR UN ENLLAÇ QUE VA TROBAR SOBRE HARRY POTTER I VÀREM PENSAR QUE US AGRADARIA MOLT.

ESPEREM QUE DISFRUTEU I JA ENS EXPLICAREU SI US HA AGRADAT.

CLIQUEU PER VIATJAR A HOWARDS


Harry Potter tries Floo Powder at The Burrow, while the Weasleys tentatively look on.

divendres, 3 d’abril del 2020

ALUMNES DE 4t (direcció e-mail)


HOLA COM ESTEU:

La setmana passada junt amb els deures que vàrem enviar, ja vàreu veure que per les classes de 4t es va crear una direcció de e-mail perquè puguessiu retornar retornar deures , explicar-nos cosetes, enviar-nos totes aquelles coses que vulgueu i feu a casa i teniu ganes de compartir-les amb tots nosaltres.

Aquesta direcció d'e-mail serà l'enllaç amb tots els vostres mestres, tant tutors com especialistes. La tornem a escriure perquè no us oblideu d'ella.

                                amatverdu4t@gmail.com

Esperem que tots i totes estigueu molt bé, i sobretot animeu-vos perrquè tot passa i això que estem patint també passarà i ens tornarem a veure ben aviat i tornarem a fer totes aquelles cosetes que ens agraden tant. Jo personalment tinc moltes ganes de poder veure-us a tots i donar-vos una gran abraçada, com que ara mateix no puc, us enviu una abraçada virtual molt i molt forta!!!


dijous, 2 d’abril del 2020

AVUI DIBUIXEM I SOM CREATIUS!

HOLA NENS I NENES CICLE MITJÀ!!

Avui ja és divendres, acaba la setmana i comença el cap de setmana. Us enrecordeu que divendres a la tarda la majoria de nosaltres fem plàstica? Doncs avui l'activitat que us proposem és fer un dibuix i que després el compartiu amb tots nosaltres.

Teniu l'opció que vàrem publicar l'altre dia de fer DIBUIXOS PIXELATS  i ara us proposem fer SCRAP-COLORING.

En aquesta web podreu guarnir amb molta facilitat els vostres rètols i imatges. Podeu triar entre les múltiples combinacions i originals textures que ens ofereixen. 
També podeu escollir algunes de les il.lustracions que ens proporciona. La pàgina està en francés, però no us preocupeu perquè és molt senzilla de fer i desde la mateixa pàgina ens les podeu enviar. Vinga animeu-vos!

SCRAP-COLORING



ScrapColoring in 16 million colors!



dimecres, 1 d’abril del 2020

HOLA CICLE MITJÀ:

Aquesta activitat és pels més futboleros i per tots aquells que us encanta fer manualitats, a més després podreu jugar a casa. Espero que us agradi,

COM FER UN FUTBOLÍ CASSOLÀ

                               Futbolín

La segona activitat és perquè llegiu uma miqueta CLIQUEU AQUÍ

¡ROBERTO SANTIAGO TE LEE LOS FUTBOLÍSIMOS 17!

¿Tienes ganas de saber lo que sucede con el Soto Alto Fútbol Club en su nueva aventura? ¡Pues estás de suerte! Roberto Santiago leerá el nuevo libro de Los FutbolísimosEl misterio de las botas mágicas, para que puedas disfrutar de los primeros capítulos antes que nadie.



HOLA ALUMNES DE CICLE MITJÀ:


En aquesta pàgina podeu crear els vostres propis dibuixos pixelats amb eines molt senzilles que no trigareu a entendre. També hi ha un altre apartat amb dibuixos ja creats i que us poden servir per a que vulgui fer-lo en un full quadriculat.

Animeu-vos a fer dibuixos i a enviar-los per tal de compartir la vostra creativitat!

Esperem els vostres dibuixos!!!


PÀGINA PER FER ELS DIBUIXOS PIXELATS

                              
HOLA ALUMNES DE 4t :

Les mestres de 4t us volem proposar uns exercicis de mates que tenen a veure amb la relació que s'estableixen entre els nombres i que despré ens ajudaran a fer més ràpidament el càlcul mental.

És important que sapigueu que la pàgina a la que deriva té un límit d'exercicis diaris i si voleu tenir accés complert us haureu de subscriure.

COMENCEM.

1. Aquests exercicis us ajudaran a interioritzar el concepte de nombre dins d'una recta. COMENCEM!!

                             

2. En el segon exercici treballareu el valor de les xifres segons la posició que ocupen i la seva representació gràfica. ENDAVANT


                                   
3. En aquesta activitat haureu d'arrodonir els nombres. VINGA


4. Finalment haureu de comparar números amb els signes <,>, =. SOM-HI                                      
                                     
                

NENS I NENES DE 4t. COM ESTEU?

COM ET SENTS AQUESTS DIES?

Bon dia a tots i totes!


Com esteu portant aquests dies de confinament a casa? Segur que canviar la rutina per culpa del coronavirus fa que us sentiu diferents, fins i tot estranys en aquesta nova situació.

Sentiu ràbia per no poder sortir de casa?

Us noteu tristos per no poder veure amics/amigues i familiars?

Esteu contents per tenir més temps per jugar a casa?

O esteu avorrits ja que no sabeu què fer?

Moltes emocions que de vegades són difícils de canalitzar i d'explicar. És per aquest motiu que  us hem proposat les mestres de 4t que dediqueu una estona cada dia per crear el vostre propi diari personal que us ajudi a clarificar les vostres idees i tingueu un lloc personal on poder explicar les vostres vivències d'aquests dies i com us aneu sentitnt.



Esperem que us animeu a escriure tot el que vulgueu!