dissabte, 30 de maig del 2020

Curtmetratge COIN OPERATED

"Coin operated" és un curtmetratge d'animació del 2017 escrit i dirigit per Nicholas Arioli. Ha rebut diversos premis i reconeixements en molts festivals de cinema d'arreu del món.


El protagonista de la història és un nen que té un somni: viatjar fins a la lluna... Un somni molt difícil d'aconseguir, veritat? Creus que hi arribarà?


Què t'ha semblat aquest curtmetratge? Tens algun somni? Estàs fent alguna cosa per tal d'aconseguir que algun dia es faci realitat? 

dijous, 14 de maig del 2020

Roses i més roses per Sant Jordi!

Hola nens, nenes i famílies del Cicle Mitjà, 

Tenim una sorpresa per a tots i totes...

Recordeu que per la diada de Sant Jordi vareu elaborar una rosa per a penjar-la al vostre balcó o finestra de casa? Doncs ja tenim totes les fotografies de les vostres roses. Vareu fer un gran treball!


Desitgem que us agradi el muntatge que hem fet amb les vostres creacions...



Roses de 3r.

Roses de 4t.

diumenge, 10 de maig del 2020

Curtmetratge L'EQUIP PETIT

Estimats nens i nenes de 3r.,

L'EQUIP PETIT és un curtmetratge de l'any 2011 amb uns nens i unes nenes com a protagonistes. Són els integrants del Futbol Club Margatània. El seu equip no va guanyar cap partit en tota la temporada de la Lliga. 


Ara us demanem que penseu en com es devien sentir aquests nens i nenes... I en quina creieu que seria la seva actitud... Si ja hi heu reflexionat, podeu mirar el curtmetratge... Gaudiu-lo. És una joia.


I ara que ja l'heu vist, deixeu aquí a sota el vostre comentari. Compartiu amb la resta de la classe què us ha semblat... Segur que veient aquest vídeo heu après moltes coses.

CONEIXEM ALTRES ALUMNES D'ACOLLIDA


HOLA,

Us presentem un nou projecte a l'aula d'acollida de la nostra escola !

Coneixem altres alumnes d'altres aules d'acollida de l'institut Rubió i Ors. Us deixem algunes de les cartes de presentació i alguns audios dels nostres alumnes....

Esperem i desitgem que us agradin.

Una abraçada per tots/es !!!!!