dissabte, 15 de maig del 2021

De colònies a La Ruca!

Aquesta setmana les classes de 4t hem anat de colònies a La Ruca. Han estat tres dies magnífics! Ho hem passat molt bé. Hem pogut realitzar un munt d'activitats diferents envoltats de natura. La Ruca es troba prop d'Artés, al Moianès. La casa és al bell mig d'unes muntanyes amb uns boscos preciosos. 

Tots i totes teníem moltes ganes d'anar de colònies. Portem dos cursos complicats per culpa de la covid-19 i poder estar fora de casa dues nits amb els nostres companys/es i mestres ens feia molta il·lusió. Tot i els inconvenients de la pandèmia (no podíem barrejar-nos entre classes, havíem de portar sempre la mascareta posada, ens havíem de rentar sovint les mans...) ha estat una experiència molt divertida i que de ben segur mai oblidarem

La Pepi, la Cristina, la Maria i en Jordi han destacat el bon comportament de les classes de 4t. Hem tornat molt cansats després d'aquests tres dies, però ha valgut la pena! Hem pogut fer dues excursions (a la riera de Malrubí per a capturar invertebrats i a l'estany de La Ruca orientant-nos amb brúixoles), hem fet dos tallers de natura (a la sala temàtica del bosc i d'empremtes d'animals en fang), hem realitzat esports d'aventura (tir amb arc, escalada en arbres, equilibri amb caixes i en corda flexible), hem conegut i acaronat aus rapinyaires a través d'una demostració, hem observat el cel nocturn amb les explicacions del Marc, hem fet una gimcana de nit amb les llanternes, hem participat d'una discoteca adaptada a la normativa de la covid-19 fent un concurs musical per classes semblant a "furor"... i hem jugat molt: a futbol, a cartes, a jocs de taula, al "passaparaula", a fet i amagar, a empaitar-nos... No hem tingut temps d'avorrir-nos!

El menjar dels àpats ha estat molt bo, però val a dir que les nostres mestres han demostrat tenir molta paciència amb nosaltres quan de vegades no volíem tastar algun aliment... A les habitacions ens ho hem passat molt bé. Hem fet la festa justa quan tocava anar a dormir i ens hem sabut organitzar prou bé. Ho hem mantingut tot bastant endreçat i molt net. Ens ha fet molta gràcia dutxar-nos amb els nostres companys i companyes de la classe. Estar aquests dies fora de casa sense la família ha estat diferent i únic. Les nostres mestres ens han fet una mica de pares i els nostres companys/es han esdevingut germans/es temporals. 

A continuació trobareu un recull de fotografies que segur que us encantarà. Moltes gràcies per la vostra participació a les colònies! Deixeu els vostres comentaris! Volem saber què us ha agradat més d'aquests tres dies a La Ruca! Vinga, animeu-vos a escriure!

Fes clic damunt la fotografia per veure l'àlbum complet

9 comentaris:

  1. Moltes gràcies als profes, a Maria i a totes les persones que han col·laborat per fer possible aquest dies de colònies a la Ruca!Arnau s'ho a passat super bé!! Mil gràcies!! 😍

    ResponElimina
  2. Hola Jordi les colenies han sigut magnifiques m'han agradat molt i les fotos tambe

    ResponElimina
  3. Hola jordi soc l´Ilyas i les colonies a estigut molt molt chules.

    ResponElimina
  4. Hola Jordi!
    Les fotos m'han agradat moltisim, algunes han fet que rigui molt. Aquest album a estat genial.
    Bona nit

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Liam espero que ho hagueu passat molt bé

    ResponElimina
  6. Hola sòc Rebeca, les fotos són chulissimes. M´ho he passat molt bé en aquests dies que hem estat de colònies, el que més m'agradat a sigut totes les activitats.

    ResponElimina
  7. Hola Jordi soy Carl Josep y las fotos que más grande de las colonias

    ResponElimina
  8. Hola Jordi!Soc la Nadia Bouchafrati,Les colonies a la ruca em van encantar .Les 250 fotos van ser molt boniques,lo que mes em va agradar va ser escalada!!!😀

    ResponElimina
  9. hola Jordi,soc liyas i magradat molt les colonies,igualment que la discoteca no es pugi fer.

    ResponElimina