divendres, 26 de novembre del 2021

Gaudim amb les òperes de Mozart (3r.)

Les classes de 3r. i 4t. avui divendres hem anat d'excursió al CaixaFòrum (Barcelona) per assistir a la representació musical de l'obra "Papageno & Companyia". Feia temps que esperàvem aquest moment perquè la Núria, la nostra mestra de Música, a classe ens n'havia parlat. En Papageno és un dels personatges més divertits i estimats de les òperes de W. A. Mozart, un dels compositors més importants de la història de la música.

L'espectacle ens ha agradat molt. La posada en escena ha estat increïble, els decorats semblaven transportar-te a èpoques passades, els músics han tocat els instruments de forma excel·lent i en Papageno ens ha divertit molt. Ha valgut molt la pena fer aquesta sortida. Assistir a un concert de música clàssica també pot resultar entretingut i apte per a nenes i nens! Nosaltres ho hem comprovat!

A continuació trobareu un àlbum amb moltes fotografies ben boniques. Desitgem que us agradin molt! Esperem, també, que deixeu algun comentari sobre aquesta notícia. Us animem a fer-ho, famílies!


Feu clic a la imatge per accedir a l'àlbum

7 comentaris:

  1. Hola! Som la classe de 3r. i hem anat al CaixaFòrum a veure aquesta audició musical. Ens ha agradat molt! Després vam anar aL parc de les Fonts de Montjuïc a esmorzar i jugar plegats. Adéu siau, fins aviat!

    ResponElimina
  2. hola soc el andres i me a agradat molt la sortida espero que a vosaltres tambe. adeu.

    ResponElimina
  3. Hola m'ha agradat molt la sortida en papageno era molt divertit. I m'ha fet molta gracia. Espero que us hagi agradat molt

    ResponElimina
  4. Hola soc el Pol m’agradat. Mola la sortija,adeu

    ResponElimina
  5. Hola. Soc el Iago i a mi també m'ha agradat.

    ResponElimina