divendres, 4 de novembre del 2022

2n: PARTICIPEM AL RODESCOLA!

Benvolgudes famílies de segon,

El passat dimecres els i les alumnes de segon van participar d'una activitat organitzada per l'equip d'educació viària de la policia local de Sant Boi de Llobregat. Aquest projecte s'anomena Rodescola i té l'objectiu de donar a conèixer als nens i nenes del poble els senyals més característics de trànsit per tal que puguin circular correctament amb bicicleta. També pretén fomentar l'ús d'aquest transport sostenible i a la vegada saludable. Pels qui encara no sabien anar en bicicleta tenien l'opció de fer el circuit amb patinet o inclús amb una bicicleta amb rodetes.

L'activitat la van dur a terme a la plaça Teresa Valls i Diví, coneguda més popularment com la plaça de les piràmides. Allà el Xavi, el policia encarregat d'aquesta activitat, ens va preparar un circuit amb senyals de trànsit per a practicar-les tot circulant amb bicicleta o patinet. Això sí, ben protegits amb el corresponent casc.

Els i les alumnes de segon s'ho van passar d'allò més bé, però el veritablement important d'aquesta activitat és que a casa també facin ús d'aquests mitjans de transport tan saludables i sostenibles.

Us adjuntem un recull d'imatges de la jornada. 

Endavant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada